Kyiv Food Travel Awards-2021

З метою популяризації туристичної сфери міста Києва та Київського регіону, промоції гастрономічного та подієвого туризму ГС «Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму» та Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації оголосили проведення туристичної гастрономічної премії «Kyiv Food Travel Awards-2021».

Учасники Премії змагаються в 12 номінаціях:
• Гастрономічний гід
• Гастрономічна туристична компанія
• Найгостинніша гастрономічна локація (пивоварня, винне господарство, сироварня, ферма, м’ясне господарство тощо)
• Найгостинніший ресторан
• Найгостинніший ресторан національної кухні
• Ресторан з соціальною програмою (номінація КМДА)
• Найгостинніший шеф-кухар
• Гастрономічний захід року
• Гастрономічний маршрут/тур/екскурсія
• Гастрономічні майстер-класи, атракції, інтерактив
• Київський напій
• Київська страва

Переможці Премії, по 3 в кожній номінації, визначаться підсумовуванням голосів журі (60%) і результатами народного голосування (40%) в кожній номінації.

Церемонія Нагородження переможців «Kyiv Food Travel Awards-2021» відбудеться 28 травня 2021 року

З огляду на карантинні обмеження, кількість учасників Церемонії Нагородження обмежена. Гості церемонії отримають особисті запрошення.

Акредитація преси: forms.gle/pniR9fMe5YT5awBe6

На сторінці заходу буде організована онлайн-трансляція Церемонії Нагородження «Kyiv Food Travel Awards-2021»

28 травня відбулась церемонія нагородження першої Київської премії гастрономічного туризму, яку започаткувало Управління туризму та промоцій КМДА в партнерстві з Всеукраїнською асоціацією гастрономічного туризму.
“Kyiv Food Travel Awards 2021” – стало першою відзнакою гастрономічного туризму в Україні. Метою Премії є популяризація туристичної сфери столиці.
Трохи статистики. 36 переможців у 12 номінаціях. До експертної групи було запрошено понад 50 осіб з туристичної, гастрономічної, агро, та медіа галузей. До складу журі увійшло 20 авторитетних фахівців, які мають безпосереднє відношення до індустрії гастрономічного туризму.
Конкурс проводився у три етапи: номінація експертною групою, голосування журі, народне голосування. За переможців віддали 41 тисячу голосів не тільки Кияни, але й гості нашого міста. Географія голосування простягається на весь світ.
Переможці:
Гастрономічний гід – Пані Елена, Людмила Боско, Роман Загорняк;
Гастрономічна туристична компанія – KyivFest, Wine&Taste Travel, Friends Wine Travel;
Найгостинніша гастрономічна локація – Равликова ферма Jiffy Farm, Лавка Традицій, Солом’янська броварня;
Найгостинніший ресторан – 100 років тому вперед, «Глек ресторан сучасної київської кухні», Стейк-Хаус «Наживо»;
Найгостинніший ресторан національної кухні – POSITANO, Citronelle, «Ой, мамо. Це було в Тбілісі»
Ресторан з соціальною програмою – Pizza Veterano, Cafe 21.3, Musafir;
Найгостинніший шеф-кухар – Ievgen Klopotenko, Marco Cervetti, Павел Ярмоленко;
Гастрономічний захід року – Ulichnaya eda, Всі.Свої, День Андріївського узвозу;
Гастрономічний маршрут/тур/екскурсія – «Смачний Київ» З пані Оленою на крилах емоцій, Екскурсія «Кавовий Київ», Максим Дербеньов, Гастротур «Смаки Київщини», «Життя – в подорожах»;
Гастрономічні майстер-класи, атракції, інтерактив – Сільпо: Академія смаку, Гастро МК «Як смакує Старий Заповіт» з Лолою Гільбо, Гастро МК «Смачна Скандинавія» з Іреною Хмельовською;
Київський напій – Сидр Berryland Cidery, Медоварня «Медовий Спас», Вишнівка, Крафтова дистилерія «Ґеньо та Вовкулака»;
Київська страва – Київське сухе варення, Yarosvit S, Київська перепічка, Котлета по-київськи, з ресторану Chicken Kyiv.
«Безперечно, гастрономічний туризм є невід’ємною частиною будь-якої подорожі. Не випадково ми приурочили проведення премії до Дня міста – Київ смачне місто. Ми запрошуємо туристів відвідати унікальне місто з історією, архітектурою, парками, Дніпром – всім, чим може дивувати і надихати Київ, а можливість спробувати місто на смак – це вже робота наших номінантів. Різноманітність вибору, який представляє Київ вражає. Адже люди повертаються в ті місця, де було смачно. Сподіваюсь, що Kyiv Food Travel Award стане чудовою традицією відзначати найкращих представників гастрономічної та туристичної сфери.» – зазначила начальниця Управління туризму та промоцій КМДА, Марина Радова.
«Київ може пишатися своїм гастрономічним туризмом! Тут можна скуштувати усі страви національної кухні, відому вуличну їжу, страви азіатської чи мексиканської кухні. Різноманіття гастрономії столиці справді захоплює!
Дуже важливо, що навіть в час пандемії наша туристична сфера не стоїть на місці, а навпаки, знаходить нові шляхи розвитку! І я впевнена, що коли кордони відкриються, то іноземці із задоволенням будуть їхати до Києва для гастрономічного туризму, адже столиці є що запропонувати на будь-який смак!» – відзначила заступниця міського голови, Марина Хонда.
«Що ж стосується користі та ефективності, то Kyiv FoodTravel Awards-2021 — це відмінний кейс для того, щоб проілюструвати таке поняття як «со-конкуренція». Коли завдяки інформаційним партнерам і тисячам репостів на сторінках номінантів, їхні прихильники заходили на сторінку Народного голосування, голосували і, звичайно ж, бачили весь спектр того, що є сьогодні гастрономічним туризмом у Києві та регіоні.» – відмітив голова Всеукраїнської асоціації гастрономічного туризму України, Олексій Волков.

0
    0
    Ваш кошик
    Ваш кошик порожній